+385 99 43 93 420 info@neuroart.hr

Cilj kongresa je upoznati stručnjake i studente s cjelokupnim aspektima razvoja djeteta od samog začeća te važnosti pružanju podrške obitelji, kao temelju za zdrav rasti i razvoj.

Teme predavanja vrhunskih svjetskih i domaćih stručnjaka i znanstvenika, obuhvatit će sva ona područja koja su važna za održavanje obiteljske dinamike kao temelja za sigurno i sretno djetinjstvo.

Biti u tijeku sa recentnim znanstvenim informacijama obveza je svih nas koji pružamo podršku djeci i njihovim obiteljima stoga ćemo puna dva dana govoriti o recentnim znanstvenim spoznajama na teme prenatalnih i postnatalnih izazova današnjice.

Iskustva sudionika prošlogodišnjeg kongresa Bebe današnjice u organizaciji NeuroArta.

{

Svaka čast predavačima, svako predavanje je bilo jako korisno, lijepo objasnjeno i prikazano, i držalo me zainteresiranom do kraja, da su barem sva predavanja poput ovih.

5
{

Fantastičan kongres! Vrlo zanimljive teme i nešto što do sada nisam imala prilike slušati. Jako puno toga sam naučila i iz perspektive roditelja i stručnjaka. Hvala Iva I Dora! Nadam se da će biti još kongresa u vašoj organizaciji.

5
{

Iznimne pohvale za organizaciju Kongresa. U svakom trenu ste bili dostupni za bilo kakve upite i informacije. Predavači su bili iznad svih očekivanja. Sve informacije su prezentirali na jasan i razumljiv način, održavajući prije svega moju pažnju, a vjerujem i svih ostalih. Bitno mi je jako da me netko prezentiranjem sadržaja zadrži na svojim mislima i idejama sto su predavači i učinili.

5
{

Zadovoljna sam, osvježena informacijama koje sam davno imala priliku čuti ali su mi prijeko potrebne da se podsjetim na temelje našeg rada. Uživala sam u jasnoći pričanja predavača, u jako zanimljivim temama. Iznimno kvalitetan, osvježavajući i inspirirajući kongres. Odličan odabir priznatih znanstvenika.

5